Opwekken

Vooraf duidelijkheid over uw investering of opbrengst? ENERGIE COMPLEET heeft de mogelijkheid om zowel voor energiebesparende maatregelen als voor energie opwekkers (zonnepanelen) een berekening te maken wat de impact is op uw energiehuishouding. Zowel het kostenaspect als de reductie in CO2 kan hier van belang zijn. Dit haalbaarheidsonderzoek is onafhankelijk en 100% betrouwbaar. Het blijft immers vreemd als een aanbieder dit voor u berekend.

Wanneer er gekozen wordt om een bepaalde maatregel uit te voeren is het van belang dat de producten die geleverd worden aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van deze trajecten is ENERGIE COMPLEET als geen ander in staat u middels tenderbegeleiding bij te staan en te zorgen dat in ieder project de juiste kwaliteit geborgd is.

Door middel van een gecertificeerde oplevercontrole zorgt ENERGIE COMPLEET er voor dat de garantie eisen zoals in de tenders gespecificeerd ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

 

Lees ook onze Blog over zonnepanelen

JAVAS – Westerhoven

Op deze voormalige pelsdierenfokkerij is een Solar power plant geïnstalleerd. Een indrukwekkend vermogen van 1,7 MW. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van JAVAS over het gehele project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source.

JAVAS – Valkenswaard

Net als in Westerhoven heeft ook deze locatie van de voormalige pelsdierenfokkerij een solar plant geïnstalleerd. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van JAVAS over het gehele project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source.

ABS van Houtert – Gemert

Op dit platte dak is een 92KW sterke zonnecentrale geïnstalleerd. Ook is hier gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen van onderconstructies. FlatFix Wave van Esdec. ENERGIE COMPLEET heeft het gehele project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source.

Van Heesch – Olland

Geitenhouderij Van Heesch heeft ons opdracht gegeven 73KW aan zonnestroom te realiseren. Zonder subsidie maar via salderen. ENERGIE COMPLEET heeft het gehele project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie via Keylectra.

Jan Linders Supermarkt – Horst

Jan Linders gaf ons de opdracht een opvallende PV installatie te realiseren. Daarnaast moest vanwege capaciteitsgebrek op het net een optimalisatie gerealiseerd worden tussen verbruik en opwek. Vanwege geplande feestelijke opening is dit project van ontwerp tot realisatie in slechts 3 weken afgerond.

SOLEIL DU MONDE – Sterksel

Het dakoppervlak van deze Caravanstalling is voorzien van een 619KW sterke Solar power plant. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van Soleil Du Monde projectmanagement gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie van hoge kwaliteit verzorgd door KEYLECTRA.

TWOUK – Soerendonk

Boven op het dak van Bert Stevens Timmeratelier is een 176KW sterke solar installatie aangebracht. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van Twouk project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie van hoge kwaliteit verzorgd door Bosch Electro-Service.

Aarts – Oploo

Op een gedeelte van de stallen van Melkveebedrijf Aarts is een 333KW sterke solar installatie aangebracht. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van Aarts projectmanagement gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie verzorgd door onze vaste partner Keylectra.

Van der Schans – Hurwenen

In eerste fase een 525KW installatie gerealiseerd. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van Geitenhouderij Van de Schans projectmanagement gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie van AC en DC door Keylectra.

Onafhankelijk advies

Deskundigheid

Subsidie aanvraag

Wilt u meer informatie?

7 + 7 =

Bezoekadres

De Vest 22
5555 XL Valkenswaard
Privacy statement
Voorwaarden

Contactgegevens

T: 040 368 1007
E: info@energiecompleet.nl

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sluiten