Opwekken

Vooraf duidelijkheid over uw investering of opbrengst? ENERGIE COMPLEET heeft de mogelijkheid om zowel voor energiebesparende maatregelen als voor energie opwekkers (zonnepanelen) een berekening te maken wat de impact is op uw energiehuishouding. Zowel het kostenaspect als de reductie in CO2 kan hier van belang zijn. Dit haalbaarheidsonderzoek is onafhankelijk en 100% betrouwbaar. Het blijft immers vreemd als een aanbieder dit voor u berekend.

Wanneer er gekozen wordt om een bepaalde maatregel uit te voeren is het van belang dat de producten die geleverd worden aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van deze trajecten is ENERGIE COMPLEET als geen ander in staat u middels tenderbegeleiding bij te staan en te zorgen dat in ieder project de juiste kwaliteit geborgd is.

Door middel van een gecertificeerde oplevercontrole zorgt ENERGIE COMPLEET er voor dat de garantie eisen zoals in de tenders gespecificeerd ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

 

Lees ook onze Blog over zonnepanelen

JAVAS – Westerhoven

Op deze voormalige pelsdierenfokkerij is een Solar power plant geïnstalleerd. Een indrukwekkend vermogen van 1,7 MW. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van JAVAS over het gehele project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source.

JAVAS – Valkenswaard

Net als in Westerhoven heeft ook deze locatie van de voormalige pelsdierenfokkerij een solar plant geïnstalleerd. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van JAVAS over het gehele project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source.

SOLEIL DU MONDE – Sterksel

Het dakoppervlak van deze Caravanstalling is voorzien van een 619KW sterke Solar power plant. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van Soleil Du Monde projectmanagement gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie van hoge kwaliteit verzorgd door KEYLECTRA.

TWOUK – Soerendonk

Boven op het dak van Bert Stevens Timmeratelier is een 176KW sterke solar installatie aangebracht. ENERGIE COMPLEET heeft in opdracht van Twouk project management gevoerd. Procurement en kwaliteitscontrole uitgevoerd door Solar Source. Installatie van hoge kwaliteit verzorgd door Bosch Electro-Service.

Onafhankelijk advies

Stijging rendement

Deskundigheid

Subsidie aanvraag

Wilt u meer informatie?

7 + 10 =

Adres

De Vlasakker 14
5555 LH Valkenswaard
Privacy statement
Voorwaarden

Contactgegevens

T: 040 368 1007
E: info@energiecompleet.nl

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sluiten