De energietransitie krijgt steeds meer vorm en er wordt steeds meer invulling aan gegeven door bedrijven. Buiten het feit dat men duurzaam gaat opwekken, energie en dus geld gaat besparen heeft dit ook effect op de inkoop van energie.

Waar het vroeger vaak voordelig was om een langer vast contract te nemen om de schommelingen en grilligheden van de markt op te vangen, zien we nu dat een variabel contract structureel lager uit komt dan een vaste prijs. Bovendien met de flexibiliteit om de juiste inkoopstrategie te kiezen.

Scherpe prijzen

Vaak wordt u een prijs aangeboden met een vaste (lange) looptijd. Deze prijs wordt kunstmatig hoog gehouden om risico’s af te dekken, gemiddeld 15-20% hoger dan de daadwerkelijke inkoopprijs.

Met stroom van ENERGIE COMPLEET koopt u direct in op de groothandelsmarkt waar u tegen werkelijke uurprijzen wordt afgerekend. Géén ingecalculeerde risicofactoren maar transparante, eerlijke prijzen.

Inzicht in verbruik

Wenst u het verbruik nauwkeurig in beeld te krijgen? Realiseert u de beoogde besparingsdoelen? Om dit op een juiste wijze te beoordelen bieden wij u via ENERGIE COMPLEET 24/7 inzicht.

Met enkel verbruiksgegevens verzamelen bereikt u niet uw doel. De gegevens moeten ook actief geanalyseerd worden. Waar vindt sluipverbuik plaats? En dus onnodig verbruik! Wanneer vinden vermogenspieken plaats en zijn deze te voorkomen? Dit resulteert in directe kostenbesparing!

Voldoen aan informatieplicht

Besparen op kosten is mooi maar besparen op verbruik is nog belangrijker!

Uw bedrijf geïnventariseerd op energieverbruik, automatisch getoetst aan alle huidige en toekomstige erkende besparingsmogelijkheden? Bepaal met Leanergy de juiste prioriteit op basis van te nemen investering en terugverdientijd. Altijd online toegang tot uw energiehuishouding, planning en besparingen. Leanergy rapporteert op basis van de wensen van de overheid en voldoet aan de informatieplicht.

30% voordeel op uw meetdiensten

Naast de leverancier en het netwerkbedrijf bent u als grootverbruiker ook vrij in uw keuze voor een meetbedrijf.

Middels een groot collectief bieden wij u toegang tot de diensten van meetbedrijf Anexo. Hiermee zijn wij in staat om voor u gemiddeld 30% te besparen op deze kosten. Dit is al snel een bedrag € 240,- per jaar per aansluiting.

 

Flexibel?

Zeker, met een opzegtermijn van slechts 3 maanden heeft u altijd uw handen vrij om te reageren op nieuwe marktontwikkelingen.

Maximaal besparen op kosten, maximaal besparen op verbruik en maximaal flexibel! Dat is stroom van ENERGIE COMPLEET

 

Toch de voorkeur voor een vaste prijs met een vaste looptijd? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier voor onze overige diensten.

Bezoekadres

De Vest 22
5555 XL Valkenswaard
Privacy statement
Voorwaarden

Contactgegevens

T: 040 368 1007
E: info@energiecompleet.nl

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sluiten