Nee, je bepaalt zelf wie er toegang heeft. Je kunt de laadpaal zo instellen dat deze direct begint met laden zodra de kabel wordt ingeplugd (Plug & Charge). Wil je ongewenst gebruik voorkomen? Dan beveilig je de laadpaal met een persoonlijke laadpas of een mobiele app.


